50.000 Ft feletti rendelés esetén a szállítás ingyenes!

Papírok

Az esküvői meghívók, alapvetőleg a leírásban feltüntetett, általam ajánlott papírtípusra lesznek nyomva. Abban az esetben, ha mégis más papíron szeretnétek a végeredményt látni, lehetőségetek van rá, hogy az alábbi típusok közül válasszatok:

   1. OFSZET PAPÍR: hófehér, sima felületű, matt hatású, ez a papír variáció nem sokat változtat a grafika végeredményének stílusán. Romantikus és klasszikus mintákhoz ajánlom legfőképp.

   2. MŰNYOMÓ PAPÍR: hófehér, sima, kissé csúszós felületű fényes papír, melyet elsősorban modern és elegáns grafikákhoz ajánlok, illetve olyan anyagokhoz, melyen fénykép is szerepel.

   3. AKVARELL HATÁSÚ PAPÍR: fehér, prégelt, matt felületű minőségi művészpapír, melyet leginkább a festett grafikákhoz ajánlok, így a végeredmény összes darabja azt a hatást kelti, hogy egyenként, kézzel készült darabokat tartunk a kezünkben.

   4. GYÖNGYHÁZ PAPÍR: fehér, csillámló felületű művészpapír. Elsősorban a visszafogottabb, egyszerűbb grafikákhoz illik, harsány minták esetén nem ajánlom, nehogy giccsbe menjen át a végeredmény.

   5. DESIGN PAPÍR:  Tűprégelésű / méhsejtes, különleges kreatív papír. A homogén nyomott flekkek esetén, a mély bordázatban árnyalatnyi különbségek lehetnek.

Amennyiben úgy döntesz, hogy eltérő papírt választanál az általam javasolt papírtípustól, a fizetés előtt a "Kosárra" kattintva, a MEGJEGYZÉS rovatban tudod velem közölni.