50.000 Ft feletti rendelés esetén a szállítás ingyenes!

ESKÜVŐI KÁRTYÁK RENDELÉSÉNEK MENETE

1. LÉPÉS - TERMÉK KIVÁLASZTÁSA
Kattintsatok az általatok legideálisabbnak tartott meghívó dizájnra. A minta mellett található táblázatban megadhatjátok a rendelni kívánt termék paramétereit és igényelhettek hozzá passzoló borítékot és egyéb kiegészítő kártyákat is.

2. LÉPÉS - MEGRENDELÉS
Miután kosárba helyeztétek a termékeket és megadtátok a számlázáshoz szükséges adatokat, egy összegzés keretében véglegesíthetitek a rendelést. A megrendelés a rendelt termékek teljes árának kifizetésével lép érvénybe.

3. LÉPÉS - FIZETÉS
A rendelés beérkezése után, elküldöm e-mailben a díjbekérőt az “átutalásos fizetés” esetén. Amennyiben “bankkártyás fizetést” választottatok, átirányítunk a Simple rendszerére, ahol megkezdhetitek a fizetési tranzakciót.

4. LÉPÉS - TERMÉKEK SZÖVEGEZÉSE
A sikeres rendelés után, az általatok megadott e-mail címre küldök egy adatbekérő űrlapot. Itt tudjátok majd megadni a meghívók, kiegészítő kártyák szövegét.

5. LÉPÉS - LÁTVÁNYTERV
A közölt információk alapján, elkészítem az első vázlatokat, melyeket szintén e-mailben fogtok megkapni. A tervezés esetenként több körben is zajlódhat, a díjmentes javításra maximum 2 lehetőségetek van, minden további változtatás plusz költséggel jár.

6. LÉPÉS - JÓVÁHAGYÁS
Amennyiben mindent rendben találtatok, megkezdődik a kivitelezés. Előkészítem a terveket nyomtatásra - ezt követően, már nincs lehetőségetek a további módosításra.                                                                                                                       
7. LÉPÉS - NYOMTATÁS / KIVITELEZÉS
Az elfogadott tervek bekerülnek a nyomdába, majd vágás, hajtogatás, esetleges ragasztás és lyukasztási folyamatok után csomagolom a kész termékeket.                                                                                                                                                 
8. LÉPÉS - SZÁLLÍTÁS
A kiszállítást az GLS futárszolgálat végzi, melynek szállítási díja egységesen 1790 Ft -ba kerül.